Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ ПАТ «АВАНТ-БАНК»

09.11.2016

ПАТ «АВАНТ-БАНК» оголошує про початок безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам срібних монет, монет з нейзильберу та інших активів, оціночна вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Ознайомитися з активами та оформити заяву на придбання можна  за адресою Головного офісу ПАТ «АВАНТ-БАНК»: м. Київ, бульвар Верховної Ради, буд.7, щотижня з понеділка по четвер (крім неробочих та святкових днів) з 10-00 до 17-00  (обідня перерва з 13-00 до 13-45), попередньо записавшись за тел. /044/ 205 38 91.

Для укладення договорів купівлі-продажу активів покупцям необхідно звернутись до Головного офісу ПАТ «АВАНТ-БАНК» (м. Київ, бульвар Верховної Ради, 7, каб. 115) щотижня з понеділка по четвер (крім неробочих та святкових днів) з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) з наступними документами:

-          заява на придбання (оригінал);

-          для фізичних осіб: паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

-          для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ, виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладення договору купівлі-продажу у передбачених статутом  випадках  (завірені копії), довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності, Банк може вимагати інші документи.

Видача придбаних активів буде здійснюватися щоп`ятниці (крім неробочих та святкових днів) з 10-00 до 16-00 (обідня перерва з 13-00 до 13-45) після повної оплати їх вартості та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «АВАНТ-БАНК».  

Додаткову інформацію щодо порядку придбання активів та укладення договору купівлі-продажу можна отримати за телефоном: /044/ 205 38 91.

Перелік майна: Додаток