Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ МАЙНА ПАТ «АВАНТ БАНК»

06.03.2017

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «АВАНТ-БАНК»

ПАТ «АВАНТ-БАНК» продовжує безпосередній продаж юридичним та фізичним особам основних засобів банку, погоджених рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 06.10.2016 №2050 (Додаток 1). та оціночна вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат (32 000,0 грн). 

Продаж відбуватиметься за ринковою вартістю, визначеною суб`єктом оціночної діяльності –  ПП «ВІТАЛ-ПРОФІ» (сертифікат ФДМУ від 23.05.2014 №16480/14), з врахуванням податку на додану вартість.

Ознайомитися з майном, що підлягає продажу, та оформити заяву на придбання можна щотижня з понеділка по середу; видача придбаного майна здійснюватиметься щотижня по четвергах та п’ятницях.  Звертаємо увагу на те, що обслуговування потенційних покупців відбуватиметься в порядку живої черги, одночасно допускатимуться на склад та обслуговуватимуться не більше трьох покупців.

Місцезнаходження складу: м. Київ, с.м.т. Бортничі, вул. Харченка (колишня назва – Леніна), 42.  Графік роботи: щоденно (крім вихідних) з 10.00 до 17.00,  обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Для оформлення договорів купівлі-продажу потенційним покупцям необхідно звернутись до Головного офісу ПАТ «АВАНТ-БАНК» в робочі дні з 09.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Київ, бул. Верховної Ради, 7, каб. 115, з наступними документами:

-    заява на придбання (оригінал);

-    для фізичних осіб: паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

-    для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ, виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладення договору купівлі-продажу у передбачених статутом  випадках  (завірені копії), довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності, Банк може вимагати інші документи.

Видача придбаного майна відбуватиметься на складі після повної оплати його вартості та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «АВАНТ-БАНК».  

Додаткову інформацію щодо порядку придбання майна та укладення договорів купівлі-продажу можна отримати за телефонами: /050/ 446 11 90, /044/ 205 38 91.