Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит, забезпечений АЗС у столиці, виставлено на перші торги

21.02.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

2 березня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом юридичної особи, у забезпечення за яким передано нежитлову будівлю – АЗС з сервісним комплексом у столиці. Актив ПАТ «АВАНТ-БАНК» на продаж виставляється уперше. Стартова ціна реалізації – 68,00 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, не перебуває у стані припинення і займається допоміжним обслуговуванням авіаційного транспорту. На початок грудня 2017 року заборгованість за кредитом перевищила 68 млн грн.

При цьому у забезпечення за кредитом передано нежитлову будівлю – АЗС з сервісним комплексом, що розташовується у Києві, на проспекті Повітрофлотський, 77.

Детальніша інформація – публічний паспорт та стисла ілюстрована презентація активу  – за посиланням.

Актив на продаж виставляється уперше, тому початкова ціна реалізації встановлена на рівні загальної заборгованості за кредитом – 68 000 291,22 грн

Аукціон відбудеться 2 березня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – тут.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.